Rešitve

Akademika (BPM) Framework

Bogate izkušnje na področju obvladovanja dokumentov v okviru procesov, ki zahtevajo tesno povezovanje s poslovno-informacijskim sistemom SAP, so nas privedle do razmišljanja o uvedbi lastne rešitve BPM na osnovi tehnologij ABAP in SAP Business Workflow.

Idejo smo uresničili!
 

Gre za svetovno inovacijo na področju obvladovanja dokumentov in procesov v SAP, saj rešitev Akademika (BPM) Framework izkorišča funkcionalnosti v SAP vgrajenega workflowa (SAP Business Workflow), tako da je mogoče posamezne rešitve vpeljati v do 50% krajšem času, kot če bi rešitev vpeljevali le z uporabo omenjenega v SAP vgrajenega workflowa. Velika prednost rešitve je, da za informatizacijo vseh procesov uporablja enak workflow engine, ki ga je mogoče preprosto konfigurirati.

Rešitev omogoča različna povezovanja s spletnimi aplikacijami z uporabo spletnih obrazcev, ki jih po potrebi integriramo kot spletne gradnike v platforme SharePoint in tako povežemo vsebine SAP (dokumente in podatke) z vsebinami na SharePoint platformah.

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies). Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Podrobnosti o uporabi piškotkov najdete tukaj.

S klikom na gumb sprejmi sprejemate uporabo piškotkov.