Storitve

Obvladovanje dokumentov in procesov v SAP okolju

Uvajamo rešitve za obvladovanje dokumentov in procesov v SAP z uporabo lastne rešitve Akademika (BPM) Framework, izdelane v tehnologijah ABAP in SAP Business Workflow.
 

Uvedba Open Text ECM

Uvajamo rešitve ECM na platformi Open Text za:

  • celovito obvladovanje dokumentov in zapisov SAP,
  • celovito obvladovanje dokumentov in procesov na osnovi dokumentacijsko-arhivskega sistema Open Text,
  • povezovanje poslovno informacijskih sistemov (predvsem SAP) z dokumentacijsko-arhivskim sistemom Open Text,
  • celovito upravljanje zapisov vseh verzij platforme SharePoint z uporabo različnih rešitev Open Text za integracijo s sistemi SharePoint in
  • upravljanje z zapisi elektronske pošte.
     

Vzpostavitev SharePoint portalov

Vzpostavljamo korporativne portale na tehnologijah SharePoint, ki lahko opravljajo tudi funkcionalnosti dokumentacijskih sistemov, vključno z izdelavo spletnih gradnikov za povezovanje z obstoječimi poslovnimi sistemi v podjetju.
 

Svetovanje in izobraževanje

  • Izvajamo svetovanja in izobraževanja iz tehnologij SAP (ABAP, Workflow), SharePoint in .NET.
  • Svetujemo in vzpostavimo notranja pravila glede ravnanja z dokumentarnim in arhivskim gradivom v skladu s svetovnimi dobrimi praksami in aktualno zakonodajo. 

V okvirih uvedbe posameznih poslovnih rešitev v podjetjih izvajamo svetovanja ali ozaveščanja o konceptu ECM ter s tem tesno povezanih konceptih, dobrih praksah in zakonodaji s področja elektronskega poslovanja, s poudarkom na vpeljavi varnostnih mehanizmov pri izmenjavi in arhiviranju elektronskih zapisov skozi njihov celoten življenjski cikel.

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies). Omogočite piškotke, da vam lahko zagotovimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Podrobnosti o uporabi piškotkov najdete tukaj.

S klikom na gumb sprejmi sprejemate uporabo piškotkov.